17 December 2019

KBO Kerstmiddag
 Met medewerking van   Hans Laduc & Jet Stam
 Waneer  17 December 2019
 Waar  Locatie : "De Mantel"
Kerst Arrangement g237

Uitnodiging wordt verstuurd
om u te informeeren voor het opgeven van deze middag

14 Januari 2020

KBO Cabaret middag
 Met medewerking van   Cabaret Fa Buur
 Waneer  14 Januari 2020
FaBuur En nu 2
De nieuwste productie van het theaterduo Fa, Buur, Sylvia Appelman en Daniëlle Kenter. Waar het over gaat is voor ons ook nog een verassing.
dit jaar zijn ze in onze omgeveving te zien met een stuk dat heet

“En nu..?” is geschreven door Appelman en Kenter zelf. Na hun eerste voorstelling Hexen, van Youp van ’t Hek, en Deckchairs in het tweede jaar, werd het tijd voor een geheel eigen productie.

De twee konden hun creativiteit kwijt in het verhaal over twee zussen. Twee tegenpolen die elkaar uit het oog verloren hebben. Na het overlijden van hun moeder komen de zussen samen in het huis van hun moeder. Op geheel eigen wijze nemen zij afscheid van hun moeder. Soms lachwekkend, soms absurd, soms ontroerend. De dames gaan helemaal los als zij ongekende kanten van hun moeder ontdekken. Dan blijft niets meer onbesproken. Humor overwint misschien wel alles.

11 Februari 2020

KBO Algemene Leden vergadering
 Met medewerking van   Het bestuur
 Waneer  11 Februari 2020
vergadering
 en na afloop onze jaarlijkse Bingo met veel mooie prijzen
bingo

10 Maart 2020

Slotmiddag
 Met medewerking van   Het koor Frank en Zij
 Waneer  10 Maart 2020
Frank en Zij

Frank & Zij is een vocaal ensemble, bestaande uit tweeëntwintig vrouwelijke vocalisten, die vanaf het begin van het millennium hun stem laten horen. De muzikale stimulans en deskundigheid is in handen van Frank Hoebe, afgestudeerd aan het conservatorium in Alkmaar.

Een middag of avond met "Frank & Zij" brengt u even in andere sferen en neemt u mee naar een wereld vol melodieën. Het geheel wordt omlijst door prachtig pianospel van Frank en ritmes, verzorgd door het ensemble zelf. Subtiele choreografie maakt het beeld compleet.

Frank & Zij: een breed inzetbaar ensemble, dat streeft naar perfectie en originaliteit met een verfrissende aanpak.

Free Joomla templates by L.THEME