10 September 2019

Waneer  10 September 2019
 Waar  Lokatie "De Oever"
Bert Tielemans
Zanger en initiatiefnemer van  'Hommage aan Jules de Corte'.
Als kind van 10 jaar oud hoorde Bert in het programma 'de Zonnebloem' Jules de Corte voor het eerst spelen en zingen. De liefde voor zijn muziek ontstond en is nooit meer over gegaan. Toen hij 21 werd kreeg hij van zijn vrienden de plaat 'liedjes die eigenlijk niet mogen'. Muziek werd steeds belangrijker in zijn leven. Hij leidde amateurkoren, zong in een aantal kamerkoren, en kreeg tijd, toen hij 65 werd, om met het repertoire van Jules de Corte op pad te gaan.

15 Oktober 2019

KBO middag  (lezing)
 Met medewerking van   Oud india ganger Jan Snoek
 Waneer  15 Oktober 2019
Jan Snoek

Jan Snoek verteld zijn verhaal van de tijd in Nederlands India.

12 November 2019

KBO Informatie middag
 Met medewerking van   Werkend Leren in Koggeland
 Waneer  12 November 2019
csm zorgenleren 7cbf0cf82b

Het Wijkleercentrum in de praktijk

Studenten worden op locatie praktijkgericht en innovatief opgeleid naar werk in de zorg. De stage wordt besteed aan praktische ondersteuning bij het dagelijks leven voor hulpbehoevende mensen. Denk hierbij aan het helpen met de boodschappen of het bereiden van een maaltijd. Zowel studenten als kwetsbare inwoners worden begeleid naar grotere zelfredzaamheid.

17 December 2019

KBO Kerstmiddag
 Met medewerking van   Hans Laduc & Jet Stam
 Waneer  17 December 2019
 Waar  Locatie : "De Mantel"
Kerst Arrangement g237

Uitnodiging wordt verstuurd
om u te informeeren voor het opgeven van deze middag

14 Januari 2020

KBO Cabaret middag
 Met medewerking van   Cabaret Fa Buur
 Waneer  14 Januari 2020
FaBuur En nu 2
De nieuwste productie van het theaterduo Fa, Buur, Sylvia Appelman en Daniëlle Kenter. Waar het over gaat is voor ons ook nog een verassing.
dit jaar zijn ze in onze omgeveving te zien met een stuk dat heet

“En nu..?” is geschreven door Appelman en Kenter zelf. Na hun eerste voorstelling Hexen, van Youp van ’t Hek, en Deckchairs in het tweede jaar, werd het tijd voor een geheel eigen productie.

De twee konden hun creativiteit kwijt in het verhaal over twee zussen. Twee tegenpolen die elkaar uit het oog verloren hebben. Na het overlijden van hun moeder komen de zussen samen in het huis van hun moeder. Op geheel eigen wijze nemen zij afscheid van hun moeder. Soms lachwekkend, soms absurd, soms ontroerend. De dames gaan helemaal los als zij ongekende kanten van hun moeder ontdekken. Dan blijft niets meer onbesproken. Humor overwint misschien wel alles.

11 Februari 2020

KBO Algemene Leden vergadering
 Met medewerking van   Het bestuur
 Waneer  11 Februari 2020
vergadering
 en na afloop onze jaarlijkse Bingo met veel mooie prijzen
bingo

10 Maart 2020

Slotmiddag
 Met medewerking van   Het koor Frank en Zij
 Waneer  10 Maart 2020
Frank en Zij

Frank & Zij is een vocaal ensemble, bestaande uit tweeëntwintig vrouwelijke vocalisten, die vanaf het begin van het millennium hun stem laten horen. De muzikale stimulans en deskundigheid is in handen van Frank Hoebe, afgestudeerd aan het conservatorium in Alkmaar.

Een middag of avond met "Frank & Zij" brengt u even in andere sferen en neemt u mee naar een wereld vol melodieën. Het geheel wordt omlijst door prachtig pianospel van Frank en ritmes, verzorgd door het ensemble zelf. Subtiele choreografie maakt het beeld compleet.

Frank & Zij: een breed inzetbaar ensemble, dat streeft naar perfectie en originaliteit met een verfrissende aanpak.